Planten en bakken


Het sortiment aan plantensoorten is heel ruim.


Wij werken graag een voorstel uit, nadat we het interieur bij de klant hebben bezichtigd. Op basis van bepaalde parameters, zoals lichtinval, temperatuur en relatieve luchtvochtigheid, weten we al snel hoe we onze plantkeuze hierop zullen afstemmen.


Verder zullen we ook luisteren naar eventuele wensen van de klant:

- type aanplanting: hoogtevorm, tafel- of kastmodel, groen aan de wand

- specifieke voorkeuren voor bepaalde plantensoorten zelf.


Ook naar plantenbakken toe, is het aanbod enorm. 

Een zeer uitgebreide catalogus is die van "BAQ". Die hebben we opgesplitst in vier delen. Je kunt elk deel raadplegen aan de hand van de vier bovenste links hieronder.

Ook de productielijn "Plantinum" biedt een ruim sortiment aan. Zie de brochures "Natural" en "Colourful" hieronder.

Een vierde en laatste productielijn is die van "Pottery Pots", waarbij gewerkt wordt met een mix van cement en/of steengruis en glasvezel, met verbluffende resultaten. Voor de brochure: klik hiervoor op het logo van Pottery Pots.

Verrijdbare groene wanden.

Wij bieden ook verrijdbare groene wanden aan (iets wat we zelf ineenknutselen), op basis van het sterke Scindapsus aureum dat zich vasthecht aan geperforeerde inox. Daar hebben we al jaren bijzonder veel succes mee.

Samenwerking met Buro Modern.

Af en toe werken we samen met Buro Modern (ontwerp en uitvoering van kantoorruimtes) uit Waregem. Dit bedrijf staat dan in voor de uitvoering van het plantmeubilair, waarna wij zorgen voor de opvulling. Nadien kan dit al dan niet verder gecombineerd worden met een onderhoudscontract. De afbeelding hieronder laat een voorbeeld zien van zo'n “samen-installatie”.