Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Bedrijfsprofiel

Concept familiebedrijf (éénmans-BVBA).
Zonder personeel.
De onderhoudstarieven liggen merkelijk lager.
.
Het bedrijf VDC Interieurbeplanting is een familiebedrijf. De zaakvoerder, Koen Van der Cruyssen, studeerde af in 1988, als industrieel ingenieur tuinbouw, en was sindsdien constant actief in de kamerplantensector. In 1995 richtte hij VDC Interieurbeplanting op: een zaak, gespecialiseerd in het installeren en verzorgen van kamerplanten en plantenbakken. Begin 2003 werd omgeschakeld naar een vennootschap (BVBA). Op heden lopen er op 70 plaatsen onderhouds- of huurcontracten.
Het concept familiebedrijf wordt bewust in stand gehouden. Familiebedrijven hebben een belangrijk voordeel tegenover grote onderhoudsfirma’s. De werkprestaties (de onderhoudsbeurten) kunnen er merkelijk goedkoper. Grotere firma’s hebben extra onkosten zoals opleiding, planning, vakantieregeling, personeelsbeleid, en vooral loonlasten. Dergelijke firma’s zijn genoodzaakt om uit te gaan van een onwaarschijnlijk hoog uurloon bij het berekenen van het onderhoudstarief. Bij een familiebedrijf vallen deze onkosten binnen de perken. Bij een aantal onderhoudsovereenkomsten kreeg ons bedrijf zelfs te horen dat ons tarief op één derde ligt van het tarief dat grote onderhoudsfirma’s aanrekenen…
Ons bedrijf is vooral actief in de westelijke helft van Vlaanderen, meer bepaald alles wat ten westen ligt van de as Antwerpen-Brussel. Vooral in West-Vlaanderen zijn we erg actief. We hebben onderhoudscontracten met enkele van de grootste bedrijven uit de provincie, zoals Alpro te Wevelgem, CNH (New Holland) te Zedelgem en het provinciehuis Boeverbos te Brugge.
We wensen je een aangename reis doorheen deze website. Als gevolg van de snel veranderende hypes rond 'plantenbakken', raden we je aan om naast de webpagina hierover (onder diensten/plantenbakken) ook de link hieronder even te raadplegen. De laatste jaren halen we heel veel materiaal uit de productielijn 'Nature's Green'. 
http://imagedatabase.naturesgreen.nl/uploads/Brochures/nl_brochure_volume_III.pdf
frame